Prisverdig om idrettsutstyr til barn – Hvaler henger seg på

Trenger utstyr: Hvaler Lions er i startgropa for å hjelpe til med utstyr til vanskeligstilte barn, her illustrert ved rulleskitrening på «Barneidrettens dag».

Trenger utstyr: Hvaler Lions er i startgropa for å hjelpe til med utstyr til vanskeligstilte barn, her illustrert ved rulleskitrening på «Barneidrettens dag». Foto:

Av

Hvaler Lions roser Stjernen og Sparebank 1, og vil selv følge i deres fotspor for å sikre gjenbruk av kostbart sportsutstyr.

DEL

Leserbrev

Det er meget prisverdig at FB og Stjernen og Sparebank 1 tar opp dette problemet med kostbart utstyr innen barneidretten.

Lions Club Hvaler har begynt forberedelse til et lignende tiltak på Hvaler. Vi har i flere år avsatt en del midler fra overskuddet fra dansegallaen i Hvalerhallen til et ungdomsfond. Tanken er å få til et depot med idrettsutsyr beregnet for vanskeligstilt ungdom. Vi har innledet et samarbeid med NAV Hvaler med hensyn til lokale og administrasjon.

Vi trenger antagelig ikke kjøpe alt nytt, men tar gjerne imot brukte, men brukbare ting. Vi skal ha et møte med NAV Hvaler i midten av neste måned, så vi ønsker at de som har utstyr avventer dette møtet.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags