Wiborg svarer om pleiepenger: Stolt over å ha utvidet ordningen

Erlend Wiborg mener det har blitt en langt bedre ordning for foreldre med alvorlig syke barn.

Erlend Wiborg mener det har blitt en langt bedre ordning for foreldre med alvorlig syke barn.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

– Mer enn dobbelt så mange kommer inn under ordningen, budsjettet er mer enn doblet, er Erlend Wiborgs svar på kritikken fra Pleiepengeaksjonen.

DEL

Leserbrev

SV og Bakkefjord/Palmer kritiserer i Fredriksstad Blad undertegnende for at jeg er stolt av at vi har fått utvidet og forbedret pleiepengeordningen i flere omganger i løpet av vår regjeringstid. Det er riktig at vi har stemt imot enkelte forslag SV har kommet med som ikke har vært utredet eller kostnadsberegnet.

Vi har ønsket å gjøre ting ordentlig og grundig noe familier med alvorlig syke barn fortjener. Realitetene i saken er enkle. Det er mer enn dobbelt så mange barn og deres foreldre som kommer inn under pleiepengeordningen etter at Frp kom i regjering enn med den gamle ordningen som SV var ansvarlige for.

Vi har mer enn doblet budsjettet til pleiepengeordningen etter at Frp kom i regjering da vi synes nivået SV og de rødgrønne la seg på var urimelig lavt. Dette er ubestridelige fakta og jeg er stolt av å ha fått gjennom dette sammen med H, V og KrF.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags