Stor takk til alle som gjør «vinteren herlig i Fredrikstad»

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Fredrikstad Idrettsråd: – Husk på å takke neste gang du møter noen av dem som er med å skape et mangfold av idretter og aktiviteter som barna tar med seg videre gjennom livet.

DEL


En liten omskriving av den velkjente teksten til Tor Andersen passer inn i dette innlegget. Når kuldegradene setter inn hos oss blir det muligheter for skøye- og skigåing flere steder i Fredrikstad, og mange av stedene ligger ute i nærmiljøene. Det betyr kort vei til aktivitetene og et trygt sted å være.

I denne anledning er det passende å sende en stor takk til alle dere som gjør dette mulig. Som stiller opp frivillig og lager skøyteis med vannslanger og måker isen ved snøfall, lager akebakke, passer snøkanoner dag og natt og kjører spor i løypene. Utallige timer uten betaling, sent og tidlig, hverdager som helger for at barn, ungdom, voksne og familier kommer seg ut i aktivitet i den friske lufta.

Dugnadsånden og ildsjelene lever i beste velgående. Det viser seg gjennom de utallige stedene hvor vinteraktiviteter kan finne sted. Disse personene kommer fra idrettsklubber, lokalsamfunnsutvalg, vennegjenger, folk i nabolaget, FAU ved skolene.

Leserbrev

Og tenk om vi kan bli «den lille verdensbyen med det store, varme hjertet» hvor vi tar vare på og inkluderer hverandre og – kanskje det viktigste – gjør noe for andres glede og trivsel.

Husk på å takke neste gang du møter dem. Dette kommer ikke av seg selv! De fortjener anerkjennelse og honnør for jobben.

Deres arbeid er en viktig faktor for et positivt nærmiljø og er en viktig faktor i folkehelsearbeidet. For barn og unge gies det nå muligheter å prøve og øve seg på skøyter og ski, føle mestring gjennom å kjenne på at det går lettere for hver gang. Dette skaper trivsel og glede.

Kjennetegn som røde kinn og svette lugger vitner om barn som er i aktivitet ute og som sovner godt om kvelden. Dette er med på å skape et mangfold av idretter og aktiviteter som barna tar med seg videre gjennom livet. Følg med i aviser, på Facebook og ranselpost om lokale arrangementer for barn og unge på skøyteis og i skianlegg.

Og nok en gang tusen takk for alt frivillig arbeid dere legger ned for oss alle. Det skal ikke bli glemt.

Og tenk om vi kan bli «den lille verdensbyen med det store, varme hjertet» hvor vi tar vare på og inkluderer hverandre og – kanskje det viktigste – gjør noe for andres glede og trivsel.

Det er kvaliteter i ethvert samfunn.


  • Hvor fornøyd er du med «herlig vinter» i Fredrikstad. Si din mening i kommentarfeltet!

Stefan Løkse og Fabian Andersen

Hhv. daglig leder og idrettskonsulent, på vegne av Fredrikstad Idrettsråd

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags