Takk til Hvaler kommune for fin baderampe

På den store flytebrygga ser vi baderampa som Rikke Wilhelms er så begeistret for. Hun har den å takke for sommerens bad. Innsendt bilde

På den store flytebrygga ser vi baderampa som Rikke Wilhelms er så begeistret for. Hun har den å takke for sommerens bad. Innsendt bilde

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Rikke Wilhelms lovpriser Bystranda på Skjærhalden og den lange brygga med baderampe. – Det er ikke lett å finne et sted hvor det er tilrettelagt for funksjonshemmede. På Skjærhalden har de klart det!

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Å bade i sjøen er viktig for mange, og til Skjærhalden kommer store og små for å bade og sole seg på den nye «Bystranda.» En lang strand med kort vei til butikker og spisesteder og med en herlig utsikt til Tareholmen og båter av mange slag. Det finnes brygge der med stupetårn, og rett over stranden er det mange meter deilig bred benk med ryggstøtte.

For min egen del, vil jeg særlig berømme den lange brygga med baderampe ytterst. Takket være denne har jeg kunnet bade i sommer. Det er ikke lett å finne et sted hvor det er tilrettelagt for funksjonshemmede. På Skjærhalden har de klart det!

Med el-scooter går det fint å komme ytterst utpå brygga, sikkert med andre fremkomstmidler også. Selve rampen har rekkverk på begge sider, og det er mulig for normalt lange armer å holde i begge rekkverk. Underlaget er ruglete, så bruk badesko! Vel nede er det er mulig å sette bena under seg. Anbefales for alle som kan få det til.


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags