Gå til sidens hovedinnhold

Svar til «Jaja, en utlending mindre å betale penger på»

Artikkelen er over 5 år gammel

Aleksander Eide har en påminnelse til kvinnen som skrev: «Jaja, en utlending mindre å betale penger på, mer til det norske folk» etter at en 17 gammel asylsøker druknet på Badeland i Sarpsborg.

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

I verden er det ca 59,5 millioner mennesker på flukt. Derfor er det er svært opprørende å lese sånne hatefulle kommentarer fra et menneske som bor i ett av verdens rikeste land.

De flesteav flyktningene flykter fra krig og terror på søk etter et trygt sted å bo og hvor de kan leve i fred og ha et ordentlig liv med familien.

Bare på grunn av borgerkrigen i syria er over 12 millioner mennesker på flukt. Siden vi bor i ett av verdens rikeste land, så bør nordmenn få øynene opp og hjelpe andre medmennesker på flukt fra krig.
Flyktningekrisen er så stor at flyktninger må rømme på stappfulle båter hvor de nesten ikke har plass. Flerebarn har vært vitne til at foreldrene er blitt brutalt drept i borgerkrigen i Syria, og må flykte fra sitt hjemland for å ikke selv lide samme skjebne.
Dette er medmennesker som må kjempe for livene sine mens vi sitter i trygge Norge og ikke vil ha noe med dem å gjøre.
Derfor så bør nordmenn endre holdningene sine til flyktningekrisen og heller ha fokus på åssen hjelpe dem som flykter fra sine hjem på grunn av borgerkrigen i Syria som fortsatt pågår etter over fire år.

Kommentarer til denne saken