Trenger Ap to nye nestledere?

Nok en ledig plass i Ap-ledelsen? Odd A. Strømnes mener Hadia Tajik er omstridt og at det kan være til partiets beste å finne en erstatter også til hennes nestlederpost.

Nok en ledig plass i Ap-ledelsen? Odd A. Strømnes mener Hadia Tajik er omstridt og at det kan være til partiets beste å finne en erstatter også til hennes nestlederpost. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

– Går det an at en nestleder trosser sin sjef som etter beste evne prøver å få skuta på rett kjøl igjen, spør Odd A. Strømnes med adresse til Hadia Tajik.

DEL

Leserbrev 

Ap sliter. Lederen trenger all mulig støtte fra egne rekker for å ordne opp i ubehageligheter andre har påført ham. En nestleder er som kjent midlertidig ute av banen.

Den andre nestlederen ser ut til å gå sine egne veier. Ifølge media ble hun oppfordret av lederen til ikke å offentliggjøre et par varslinger på det berømte styremøtet nylig. Hun gjorde det hun mente var riktig, svarer hun. Går sånt an da, uten at det får følger? Hun trosset altså sin sjef, som etter beste evne forsøker å få skuta på rett kjøl igjen.

Trenger Ap to nye nestledere kanskje for å skape ro i rekkene?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags