Åpne veien til Botne nå!

MINDRE BESØK: – Dårlig planlegging å stenge veien til gartneriet vårt midt i vår travleste tid, mente Hilde Albeck (til høyre),  og datteren Christine i en tidligere FB-reportasje om veistengningen.

MINDRE BESØK: – Dårlig planlegging å stenge veien til gartneriet vårt midt i vår travleste tid, mente Hilde Albeck (til høyre), og datteren Christine i en tidligere FB-reportasje om veistengningen. Foto:

Av

– Ansvaret ligger alene på veimyndighetene, skriver Hans H. Utgård, og mener veiproblemet på Kirkøy hadde vært unngått med bedre planlegging.

DEL

Leserbrev
De som driver næring i Botne på Kirkøy, særlig Botne Gartneri, får sesongen ødelagt av veistengningen. Hvis det ikke lar seg gjøre å forsere arbeidet og avslutte innen den fastsatte dato, bør veien midlertidig åpnes og arbeidet avsluttes inntil sesongen er over.

Hvaler Senterparti sendte et åpent brev til ansvarlig veimyndighet den 16. mai og ba om at arbeidet utsettes, men fikk til svar:
«Dessverre så er det ikke mulig å avslutte arbeidene slik det står nå, vi anser også ulempen med omkjøringen som akseptabel i forhold til jobben som må utføres.»

Dette synes vi Hvaler Senterparti er altfor dårlig. Særlig når det helt fra planleggingen ikke er tatt noe hensyn til gartneriets sesong. En kort varsling rett før arbeidet settes i gang er uholdbart. Her kunne man unngått alle problemer hvis det hadde vært bedre planlagt. Ansvaret ligger alene på veimyndighetene.

Ta dette ansvaret og utsett resten til høsten!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags