Skal oppslag i FB avgjøre hvem som står først i helsekøen?

ALS-syke Geir Rugsveen Engen har tidligere møtt sentrale Fredrikstad-politikere som ville høre om hans situasjon. – Dette møtet gikk sterkt innpå meg, sa MDGs Henning Aall, som han her hilser på, etter møtet med. Til høyre broren Lars, og til venstre Bjørnar Laabak, Trond Svandal og broren Stian (helt til venstre).

ALS-syke Geir Rugsveen Engen har tidligere møtt sentrale Fredrikstad-politikere som ville høre om hans situasjon. – Dette møtet gikk sterkt innpå meg, sa MDGs Henning Aall, som han her hilser på, etter møtet med. Til høyre broren Lars, og til venstre Bjørnar Laabak, Trond Svandal og broren Stian (helt til venstre). Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Bjørn Dalen mener det er trakassering av kommunalt ansatte når avisen mener ALS-syke Geir Rugsveen Engen må få sove hjemme hos familien.

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

FB har en svært god artikkel om ALS og de skremmende følgene av dette. Trolig er vi alle takknemlige for at samfunnet kan stille opp når sykdom rammes.

Likevel er det en grense for den hjelp vi kan få, politikere og de som har ansvar må prioritere. Byråkratiet må etter beste skjønn fordele de ressurser de har fått tildelt, alle får ikke det de ønsker. Saksbehandlere har også taushetsplikt, offentlighetsloven gjelder ikke i slike saker.

Når FB bruker førstesideoppslag for å umenneskeliggjøre en etat, mener jeg det er brudd på Vær varsom-plakaten. Dere utsetter en gruppe arbeidstagere for trakassering.

Geir fortjener opplagt all den hjelp han kan få, men det vil også vær andre sterkt hjelpetrengende. Mener virkelig FB at prioriteringen skal avgjøres av oppslag i FB? Er det ikke uetisk å la saksbehandling av enkeltindivider gå for åpne dører?

Bjørn Dalen

Bellevuehagen, Fredrikstad

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken