Julegave for spillentusiaster

Den nye Roocat Kone-versjonen er ideel for spilling.

Den nye Roocat Kone-versjonen er ideel for spilling. Foto:

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

Sitter som støpt i hånden og har flere funksjoner enn forgjengeren.

DEL

HARDWARE.NO: Roccat har videreutviklet Roccat Kone. Resultater er Roccat Kone [+]. Alt det som var bra er videreført, ved siden av at denne varianten er tillagt flere funksjoner, bedre følsomhet, og, ikke minst, større museføtter for å gli bedre.

Perfekt vekt

Musen var noe lett for min smak, og jeg startet derfor med å sette inn de ekstra vektene.

Det er snodig hvor mye 20 gram ekstra har å si på selve følelsen av musen. Om det var noe jeg virkelig var misfornøyd med på den tidligere Roccat Kone, så var det akkurat vekten.

Les hele anmeldelsen av forgjengeren her!

Vektklossen på den tidligere versjonen ramlet av i tide og utide og ble et lite irritasjonsmoment i kampens hete. Roccat har endret på dette og kommet opp med en bedre låsefunksjon for vektene.

Andre merkbare ting er at knappene ved tommelen er blitt større, rullehjulet virker mer solid, og man merker knapt at man trykker på pekefinger- og langfingerknappene.

Funksjoner

Når alt kommer til alt, så er dette en virkelig god mus. Den sitter som støpt i hånda og har flust av funksjoner. Det finnes muligheter for å tilpasse musen akkurat slik man selv ønsker.

Her er testen av lillebroren Roccat Kova

Programvaren er grei og oversiktlig, og man kan bruke timer på å fin innstille. Om jeg skal tvinges til å dra frem noe som ikke er strålende med denne musen, må det være Windows Key-knappen. Jeg skjønner ennå ikke poenget med den.

Mionix Naos 5000 er en annen meget god spillmus

Roccat Kone [+] ligger på rundt 600 kroner, noe undertegnede synes er en grei pris for en mus som er ment for spilling. Roccat leverer et så bra produkt at jeg på ingen måte synes dette er for mye for hva man får igjen. Dette er og blir en knallbra mus for spilling.

Les hele anmeldelsen av Roccat Kone [+] på Hardware.no

Les også disse testene på Hardware.no:

Test: AMD Radeon HD 6850

Test: Silverstone Precision PSO5B

Test: Steelseries 7H

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken