Intens racing-moro

Masse lekre bilmodeller å velge blant i Shift 2: Unleashed, som Pagani Huayra og Pagani Zonda.

Masse lekre bilmodeller å velge blant i Shift 2: Unleashed, som Pagani Huayra og Pagani Zonda.

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

La ditt indre villdyr våkne i dette heftige racingspillet.

DEL

Shift 2: Unleashed er et heftig racingspill. Det er kanskje ikke den beste simulatoren på markedet, men til gjengjeld sørger et herlig kamera og autentisk presentasjon for at racingfølelsen fanges svært godt.

Det er et virkelig intenst spill der du må ha topp konsentrasjon hele tiden, spesielt hvis du kjører en av de mer utemmede bilene det har å by på. Den minste feil, og du ender opp med å surre rundt på gresset mens motstanderne ler og suser forbi.

Shift 2

McLaren F1 og Lamborghini Gallardo i duell

Deilig med erfaring

Spillet har en mengde biler og baner, og for å vinne må du lære dem å kjenne. Det er ikke bare å hoppe ut på en ny bane og forvente å ta medalje, erfaring er nemlig også viktig.

Men selv om læringsprosessen noen ganger kan være lang, er den alltid underholdende. Du merker at du blir bedre etter hvert som du lærer svingene å kjenne, og du behøver ikke å vinne for å belønnes med deilige erfaringspoeng.

Shift 2

Endelig kan du også kjøre Pagani

Kjip drifting, rått på sitt beste

Hvor heftig Shift 2: Unleashed oppleves, avhenger litt for mye av hvilken bil og klasse du kjører, og noen er helt klart tammere enn andre.

Dessuten inkluderes nok en gang et kjipt driftemesterskap, som overhodet ikke passer inn, og som ikke er spesielt underholdende heller. Kanskje spillet rett og slett forsøker å favne litt for bredt, i stedet for å fokusere på de tingene det er best på.

For på sitt beste er Shift 2: Unleashed noe av det aller råeste jeg har vært borti innenfor racingspill.

Les hele anmeldelsen av Shift 2: Unleashed på Gamer.no

Les også: Snart klart for TrackMania 2

Les også: Spennende gjensyn i Mass Effect 3

Les også: Sony enig med hacker

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken