Heftig politi og røver-race

Tenk deg politiet satt opp med Bugatti Veyron eller Lamborghini Murciélago. Eller en Zonda. Det skjer i Need for Speed: Hot Pursuit

Tenk deg politiet satt opp med Bugatti Veyron eller Lamborghini Murciélago. Eller en Zonda. Det skjer i Need for Speed: Hot Pursuit

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

Politi og røver-leken har aldri vært så actionfylt.

DEL

SPILLVERKET.NO: Det ble annonsert til stormende jubel, og nå er det her – Need for Speed: Hot Pursuit. En gammel klassiker gjenfødt, eller et halvhjertet forsøk på nostalgi? Definitivt førstnevnte.

Det kan riktignok ta litt tid, faktisk ganske lang tid, før man føler seg komfortabel med HP. Men etter hvert som man blir vant til kjørefølelsen, kommer også gleden snikende – og etter hvert slår ut i full blomst.

Les også: Need for Speed: Shift 2 kommer

Hektiske og fete biljakter

HP er først og fremst et utrolig morsomt spill, både takket være hektiske og tilfredsstillende biljakter, men også takket være nyvinningen Autolog.

Faktisk funker Autolog så bra at jeg tør påstå andre bilspill nå har fått en ny målestokk å måle seg etter hva konkurransepreg angår.

Se trailer: Need for Speed: Shift 2 Unleashed

Skjemmes av fillefeil

Alle glansord til side, HP er ikke et helt feilfritt spill: Dessverre finnes det en del fillefeil som burde være luket ut.

Hva det grafiske angår ser HP absolutt flott ut, men det har sine svakheter. Kjører man voldsomt fort blir synsfeltet fremover for lite, noe som dessverre medfører at man titt og ofte krasjer i trafikk man ikke ser før det er for sent.

Fra forumet"Grafikken er jo helt sinnsyk porno..."

Lydmessig er dessverre HP litt skuffende: Man hører at motorlydene er der, men de kommer aldri helt fram – rett og slett fordi de blir overdøvet av alt annet.

Spesielt så er sirener i overkant høye. Sirenene kan riktignok skrus av, men det fjerner til gjengjeld halve moroa av å være politi.

Overskygges av kvalitetene

Disse ulydene skaper frustrasjon, og det er selvsagt ikke positivt. Men heldigvis blir de på lang vei overskygget av spillets andre kvaliteter.

Gjensynet med Need for Speed: Hot Pursuit er absolutt et hyggelig sådan.

Finn prisen på produktet i Prisguide.no

Les hele anmeldelsen av Need for Speed: Hot Pursuit på Spillverket.no

Les også disse sakene på Spillverket.no

Har ikke gitt opp omstridte Six Days in Fallujah

Salgstallene truer Project Gotham-skaper

Gears of War med Kinect-støtte

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken