Lettfattelig trollfantasi

Faery: Legends of Avalon er et trivelig lite spill som serverer et solid stykke europeisk fantasy.

Faery: Legends of Avalon er et trivelig lite spill som serverer et solid stykke europeisk fantasy.

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

Det lettfattelige rollespillet «Faery» henter inspirasjon fra brødrene Grimm.

DEL

Et gjennomgangstema i mange fantasyhistorier er hvordan magien svekkes, og menneskets manglende tro på overnaturlige skapninger sakte, men sikkert får dem til å dø ut.

Dette er temaet i «Faery: Legends of Avalon», men her har det allerede fått sine følger: Tråden som holder forskjellige verdener samlet, er kritisk rammet, og du må gjøre det du kan for å rette på skaden.

Dette betyr i korte trekk at du må reise mellom fire forskjellige verdener for å ordne opp i problemene der.

Ingen av verdenene er spesielt store, men de er stappfulle av forskjellige oppgaver – derfor er dette er et rollespill med bemerkelsesverdig lite dødtid.

Trivelig spill

Du spiller en fe med vinger, noe som skaper en ganske uvanlig dynamikk, siden du kan fly raskt i alle retninger. Ikke bare har du alltid noe å gjøre, men du kommer deg raskt fram og tilbake også!

Mange av oppdragene dine går ut på å snakke med forskjellige fantasiskapninger, der du velger forskjellige responser som kan få varierte utfall. Her og der må du også i kamp, noe som trekker fram et tradisjonelt turbasert kampsystem i japansk stil.

«Faery» er et trivelig lite spill med en karismatisk verden. Det er litt repetitivt, men det er sjarmerende nok til at du likevel vil kose deg den tiden det varer.

Les hele anmeldelsen av Faery: Legends of Avalon på Gamer.no

Les også: Dragon Age II får demo

Les også: Førsteinntrykk: World of Warcraft: Cataclysm

Les også: Her er ferske detaljer om Dark Souls

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken