Gå til sidens hovedinnhold

Full godterikrig mellom matbutikkene

Artikkelen er over 3 år gammel

Smågodtprisraset fortsetter. Coop setter mandag ned smågodtprisen på fem av sine kjeder. Konkurrentene Kiwi og Rema følger opp.

Priskrigen på smågodt før halloween er for alvor i gang. Coop setter mandag ned prisen på smågodt til 7,45 kroner pr. hekto hos sine lavpriskjeder Extra og Obs. 

– Extra og Obs kjører en planlagt kampanje med femti prosent på smågodt. Nå er det mye fest og moro til helgen med halloween og da vil vi gi ekstra gode tilbud, sier Harald Kristiansen, kommunikasjonssjef i Coop, til Nettavisen.

Kiwi følger opp

Priskuttet går ikke upåaktet hen hos konkurrentene. Kiwi melder at de allerede har satt ned prisen tilsvarende, til 7,45 kroner pr. hekto. 

– Som vi har sagt mange ganger før, så gir vi oss aldri på pris. Hvis vi oppdager at lavpriskonkurrrent setter ned prisen på et produkt, så svarer vi, sier Kristine Aakvaag Arvin, kommunikasjonssjef i Kiwi, til Nettavisen. 

Nettavisen har også fått bekreftet at Rema 1000 har fulgt opp Coop og kutter prisen på smågodt til 7,45 kroner hektoet.

Tre andre setter ned

Også tre andre Coop-kjeder; Matkroken, Coop Pris og Coop Marked; er med på smågodtfesten. Hos disse kjedene er hektoprisen 8,90 kroner pr. hekto. Ved siden av det kjører billigvarekjeden Europris denne uken en kampanje på 6,90 kroner hektoet for smågodt.

Kommentarer til denne saken