Nok en gang skal Standup Fredrikstad fylle scenen på Blå Grotte (Speilet) med en haug fantastisk fine og morsomme komikere. Datoen er 12. mars, og dette er gjengen som kommer for å underholde deg:

Dag Sørås (kveldens headliner): Radikal. Hardtslående. Ironisk. Kunnskapsrik. Utfordrende. Nominert til Stå opp-prisen 2007, 2012 og 2016 og vant prisen for 2012. Tildelt prisen for Årets Nykommer under Komiprisen 2007. Han har hatt stor suksess med showene Kognitiv dissonans, Ekkokammer og Emokrati, og er også i gang med å bygge seg opp en habil karrière i utlandet. Dag har vært med i en rekke TV-produksjoner, sist som fast medlem i Mandagsklubben. Vi gleder oss stort til å få besøk av Dag Sørås!

Cécile Moroni – Cécile har stått på standup scener i hele landet, men også i Sveits og Frankrike. Hun har trolig det mest smittende gode humøret som er å se på norsk standupscene. Hun deler morsomme perspektiver fra en kvinne som kommer til det norske samfunnet utenfra – uten å ty til kjente floskler. Cécile’s gode humør står ikke i veien for en spiss kritikk av tidsånden når hun går løs på temaer som brudehysteri, norsk selvopphøyelse og aggressiv uvitenhet. Kjenn deg igjen i livsanskuelser fra en som kjenner seg lite igjen.

  • Saken fortsetter under:

 

Markus Vangen – Markus er en 23 år gammel journaliststudent, komiker og programleder i Norges største lokalradio.
Humoren hans baserer seg på artige og selvironiske observasjoner fra hverdagen. Markus er også prestesønn så du skal ikke se bort ifra at du får en liten innføring i det å være prestesønn i 2019.

Jan-André Olsen – Til vanlig opptrer han på lukkede arrangementer, derfor gleder han seg ekstremt til å besøke vanlige folk igjen.
Jan-André sier selv at han skal gjøre sitt for at du aldri skal glemme denne kvelden. Gudene må vite hva han skal gjøre. 

Konferansier: Thomas Leikvoll – Thomas har (selv om han selv har tungt for å innrømme det) vært i underholdningsbransjen halve livet. Først som programleder i både Tv3 og Tv2, og så de 8 siste år som en av Norges mest anvendelige komikere.
Han er en komiker som raust deler av egne feilskjær og lyter, med en humor som har en svært gjenkjennende effekt hos de aller fleste.
Thomas er en observasjonskomiker som peker på det åpenbare man ikke alltid tenker på eller ser. Det handler om hverdagsliv, samliv og egne tabber. Alt for å åpne latterdørene hos alle.

PS! Endringer av annonserte komikere kan skje.