Gå til sidens hovedinnhold

Da ordføreren fikk melding om den dramatiske kanoulykken i Onsøy: – Jeg begynte å sjekke hvor mine egne barn var

Artikkelen er over 1 år gammel

PODKAST: Pappahjertet til ordfører Jon-Ivar Nygård banket ekstra fort da han fikk melding om at det var elever i vannet etter kanovelt.

Om ett år skal han trolig legge ordførerkjedet på hylla og bli stortingsrepresentant for Arbeiderpartiet. Da skal Jon-Ivar Nygård pendle med tog, på en jernbane som representerer den største frustrasjonen i hans niårige ordførergjerning.

I denne episoden av Fredriksstad Blads nyhetspodkast Hør Her! snakker den fremtidige eks-ordføreren om hva han er mest stolt over å ha bidratt til i Plankebyen og hva han ser tilbake på med minst glede. På det siste bobler frustrasjonen over alle de fallerte og forsinkede infrastrukturprosjektene til overflaten, mens den rivende byutviklingen er hans største stolthet.

Ellers får du høre om den gangen han nesten ble halshugget under åpningen av en gang- og sykkelvei, om hva han måtte sjekke aller først da han fikk høre om den dramatiske kanoulykken med skoleelever i Onsøy, og om han synes det er dårlig timing å lede landets verste koronakommune når han samtidig skal sikre seg stortingsplass.

Vi er også innom temaer som blant annet elsparkesykler, Moria-flyktninger, valgkamp, snorklipping, netthets og om hvorfor det ikke er lov å si jaggu i bystyret.

Hør ukens episode under, eller der du vanligvis bruker podkast. Vi setter pris på om du abonnerer på Hør her!

Flere episoder av Hør her!:

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:15.