Gå til sidens hovedinnhold

Store og små fikk en følelse av korpslivet under Borge Musikkorps' familiedag

Artikkelen er over 3 år gammel

Borge Musikkorps forbereder seg for tiden til NM i korps, men sto for en musikalsk familiedag på Cicignon barne- og ungdomsskole denne lørdagen.

Som navnet tilsier var store og små velkomne til Cicignon skole på Familiedag på lørdag. Det var Borge Musikkorps som inviterte til familiefest, med varierte musikkaktiviteter til barnas store glede.

Man kunne blant annet kaste ball og prøve å treffe i tubaen, ta musikkquiz, prøve forskjellige instrumenter og forsøke å dirigere et ensemble. Dessuten kunne ni og ni av gangen lære seg en sang på trompet, og man kunne finne ut hvor rask slagverker man er!

Håper på gjentakelse

Familiedagen blir forhåpentligvis noe vi ser igjen neste år, korpset vil nemlig gjerne gjenta suksessen.

- Her har det vært mange musikkglade og blide barn og voksne, så vi håper på å gjøre familiedagen til en tradisjon, forteller saksofonisten Ellen Aasen.

Hun håper også at familiedagen har bidratt til å rekruttere nye medlemmer til skolekorpsene. Flere av disse hadde stand på lørdag.

- Korps er verdens beste hobby, uten aldersgrense! Musikk er glede, og glede er medisin mot det meste. Vi oppfordrer alle til å la ungene sine oppleve gleden av å spille sammen med andre, sier Aasen avslutningsvis.

Kommentarer til denne saken