– Det er et fantastisk tiltak av Christian. Det gir oss en kjempemulighet for å tjene noen kroner, samtidig som vi kan bygge merkevaren FBK, forteller styreleder Monique Blystad.

I utgangspunktet håpet Brevik å trekke 100 spillere til golfturneringen, men etter kort tid var startlisten full og antallet plasser ble dermed doblet.

– Jeg har jo arrangert lignende turneringer for bedrifter de siste fire årene, men her var responsen enorm. I går hadde jeg to ledige startplasser og fikk 22 forespørsler - det sier litt.

Kjærkomment pengebidrag

I fjor høst sørget en oversvømmelse for at FBK måtte spille hjemmekamper i Moss. Det betydde store økonomiske tap for klubben, som likevel reddet inn et lite overskudd. I 2020 var det Covid-19 som ga håndballklubben utfordringer.

– Det er ingen tvil om at disse pengene kommer godt med. Det har vært to tøffe år økonomisk, men tiltak som dette hjelper oss. Samtidig er hele klubben i sving for å bidra til et godt arrangement. Hele styret, samtlige spillere og trenere er på plass i ulike roller. Det er en fin måte å vise frem klubben på, sier Blystad.

Bildeserie

Mulligan Open 2020

Bildeserie

Mulligan Open 2020

Tidligere har Brevik støttet både FFK og Stjernen med pengebidrag. Denne gangen falt valget på FBK - det er ikke tilfeldig.

– Det er kanskje klubben som har tapt mest på Covid-19. Samtidig er det laget fra Fredrikstad som har levert best de siste årene, sier 32-åringen.

Alle nivåer

Med 50 ulike lag, var det stor variasjon i nivået. Turneringen ble spilt på såkalt "scramble"-form, hvilket betyr at samtlige spillere slår ut på hvert hull. Deretter spilles den beste ballen videre.

– Det er fin måte å jevne ut for handicap mellom lagene, slik at også spillere med høyt handicap kan hevde seg, forteller Brevik og avslører at det ligger premier for over 100.000 kroner i potten.

Turneringen avsluttes med bankett på Stadion Taphouse. Der får også FBK-jentene lov til å bli med på festen.

– Det blir bankett i ekte Brevik-stil. Da er det løst og jovialt.