TV2 har gjort nytt grep med Farmen og lanserer nå også nettserien Torpet.

Et steinkast fra Farmen-gården ligger nemlig torpet Brauter. Tre kjente Farmen-deltagere fra tidligere sesonger, Lasse Bergseter (51), Camilla Cox Barfot (34) og Andreas Nørstrud (34), har slått seg ned på denne husmannsplassen for å søke revansj.

Må kjempe med Farmen-taperne

– Nå har jeg mulighetene til å ta revansj. Jeg har et konkurranseinstinkt som er altfor høyt, sier Camilla Cox Barfot til TV2.

Til Brauter kommer også alle deltagerne som taper tvekampene på Farmen, for å få en ny mulighet til å kjempe seg inn på Farmen igjen. Men det er bare plass til tre på torpet. Derfor må den som kommer fra Farmen møte én av dem som bor på torpet i en konkurranse.

– Jeg hadde lyst til å være med en gang til, for å kanskje prøve å naile det denne gangen, sier Camilla Cox Barfot til TV2. 

Siden det ikke har gått så lang tid siden hun var på Farmen, har hun taktikken fra forrige opphold friskt i minne. Denne gangen har hun tenkt å legge opp en litt annen strategi enn sist.

– Forrige gang drev jeg og sjauet veldig. Jeg var mye ute og bygget og snekret, så når det kom til finarbeidet, matlaging og sånt, det var jeg aldri med på. Om jeg skal komme meg til topps, så må jeg bare lære meg å strikke for eksempel. Jeg er nødt til å være innom alle poster, fordi det er jo kunnskap, du må lære deg det. Da stiller du sterkere, forklarer Barfot til TV2.

Farmen-innspillingen er foreløpig ikke ferdig, så 34-åringen er ikke tilgjengelig for et intervju med FB.

Livet på torpet sendes på TV2 Sumo.

Godt likt

Camilla Cox Barfot er trønderen med tatoveringer og dreads som har bodd på Viker i fem år nå. Og som flere i distriktet kjenner som en trivelig rørlegger.

– Å ryke ut rett før semifinalen er surt. Jeg skulle vært med til finalen. At jeg ikke vinner hytte og bil, bryr jeg meg ikke om. Men jeg skulle veldig, veldig gjerne ha vunnet hele greia. For meg hadde en Troika vært nok i premie, sa Camilla til FB da hun røk ut av Farmen i desember i fjor.

Camilla var godt likt av både deltagere og seere gjennom hele sesongen. Kombinert med at hun også ble betraktet som en sterk konkurrent, slapp rørleggeren unna tvekampene.

PS! Begby-mannen Paal Nygård er allerede inne på gården. Innspillingen skjer ved Finnskogen, på Gjedtjernet gård i Grue kommune.