Gå til sidens hovedinnhold

«Kun» fire av ni er solgt

Artikkelen er over 7 år gammel

Salgsprosessen kom sent i gang på grunn av høylytte protester fra naboene, men megler og utbygger har tro på småhusene ved Ringverven.

– Prosjektet fikk en trang start. Det var masse protester og byggetillatelsen ble trukket tilbake, men jeg er positiv. Det er ro rundt prosjektet nå. Dette skal vi klare å selge, sier Roger Arntzen hos Privatmegleren: Gravemaskinene inntar Vaterland

De ni rekkehusleilighetene ved Ringverven er snart klare. Fire av dem er solgt, og Arntzen tror han skal klare å selge ytterligere to-tre i løpet av de nærmeste månedene.

Kritisert for utseende

Rekkehusene, som har blitt kritisert både på grunn av sitt fyrstikkeske-lignende utseende og beliggenhet kloss inntil den historiske trehusbebyggelsen i Vaterland, selges for mellom 3,5 og fire millioner kroner. Megler Arntzen konstaterer at det er en relativt høy prisklasse, men han sier også at interessen blant potensielle kjøpere er god.

Les også: Grønt lys for Vaterland

– Utbygger er rolig

– Det er også først nå som markedet ser hvilke kvaliteter boligene har. Plenene er sådd og gatene er brostensbelagte, og folk verdsetter absolutt beliggenheten, sier han.

– De første huseierne flytter inn til St. Hans. Hva gjør dere for å få solgt de siste fem boenhetene?
– Vi har visninger hele tiden, og det er bare et tidsspørsmål før vi får solgt de neste to-tre boligene.

– Vil prisen være uforandret?
– Ja, absolutt.

– Utbyggerne sitter også rolig i båten?
– Ja, de er helt rolige. De mener også at det er først nå vi får vist frem kvaliteten på husene, sier Roger Arntzen.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:15.