Gå til sidens hovedinnhold

Mer nostalgisk rock til folket

Artikkelen er over 4 år gammel

I det første forsøket fylte de Speilet, Nå flyttes hyllesten av rockens inntog for de over 65 år til Blå Grotte. Og det kan fort bli fullt.

– Det ryktes at billettene går unna, og etter suksessen på Speilet høsten 2016, så flytter vi musikkbrunsjen med «Da rocken kom til Norge» inn på Blå Grotte, sier medarrangør Bjørn Halstensen i Haltone.

Fredag formiddag var over 200 billetter solgt, og folk vil treffe Tom Mathisen, Dag Solheim og Bjørn Halstensens orkester i spissen for en musikalsk reise.

– Mens vi det første show tok for oss 50-tallet, så skal vi hoppe litt inn i 60-tallet. Men vi er storsinnet, og lar artistene få velge låter de har et forhold til. Så vi vimser litt mellom to tiår, flirer Halstensen.

Han lover at det blir en del latter med Tom Mathisen i førerstolen, og Dag Solheim får ansvar om å fortelle litt om det lokale Fredrikstad på 60-tallet.

– To vokalister blir med, og vi er så heldig å få med oss flotte gjesteartister. Marianne Antonsen og Bjørn Øyvind Bya kommer for å fortelle litt om sitt forhold til 60-tallet.

Det blir servering i foajeen etter forestilling. Musikkbrunsjen er et samarbeid mellom Den kulturelle spaserstokken i Fredrikstad kommune og Haltone.

Kalender

Kommentarer til denne saken