Bil kjørte av veien – begge de involverte nektet for å ha kjørt

En bil kjørte av veien og havnet på et jorde i Onsøy natt til søndag. Ingen av de to i bilen ville innrømme å ha vært sjåfør.

DEL

Politiet har hatt en travel natt i Frerikstad med mange oppdrag, det opplyser Martin Fjeld, som er avsnittsleder for patruljeavsnittet ved Fredrikstad politistasjon.

Mye folk i sentrum

– Det har vært bra med folk i sentrum. De fleste har oppført seg bra. Noen krangler har blitt løst opp av politipatruljer, forklarer han.

Likevel er det ikke i sentrumskjernen politiet har hatt mest å gjøre natt til søndag.

– Politiet har i løpet av natten vært opptatt med mange oppdrag. Flere av oppdragene har vært helserelaterte og de involverte har blitt overtatt av helsevesenet. Det har vært en hektisk natt for patruljene, men få ordensoppdrag i sentrumskjernen, opplyser Fjeld.

Flere tatt med narkotika

Her er nattens politilogg:

Klokken 22.50: En politipatrulje stanser bil hvor føreren, en 23 år gammel mann, er i besittelse av fem gram hasj. Han blir anmeldt for forholdet.

Klokken 23.00: En patrulje ransaker en adresse utenfor sentrum. Beboeren er i besittelse av 40 gram hasj og tre gram MDMA. To andre personer på adressen, en mann i 20-årene og kvinne i slutten av tenårene, blir anmeldt for besittelse av en mindre mengde narkotika.

Klokken 23.00: Politiet får melding om at en mann i midten av 50-årene har angrepet to tenåringsgutter. Mannen arresteres. Les egen sak om denne hendelsen her.

Klokken 00.30: Politiet rykker ut til husbråk mellom en mann i midten av 40-årene og kvinne i midten av 20-årene. Det ender med at mannen innbringes til arrest grunnet beruselse.

Kjørte av veien

Klokken 01.15: Politiet får melding om at en bil har kjørt ut på et jorde i Onsøy. Det var to personer i bilen. Når politiet ankommer, nekter begge for å ha kjørt bilen. Begge er beruset og blir tatt med for blodprøve. De settes i arrest.

Klokken 01.40: En 19 år gammel mann har havnet i bråk med folk på et utested. Fremstår selv beruset og kranglete. Han blir bortvist fra sentrum frem til klokken 08.00 søndag morgen.

Klokken 02.05: En 52 år gammel mann er kraftig beruset og velter et trafikkskilt i sentrum. Han krangler med ordensvakter på et utested. En politipatrulje kommer til stedet og mannen bortvises fra sentrum frem til klokken 08.00.

Klokken 02.40: En 24 år gammel mann krangler med ordensvakter på et utested. Han nekter å akseptere at han ikke kommer inn. Han er beruset og aggressiv. Politiet bortviser ham derfor fra sentrum frem til klokken 08.00.

Klokken 03.10: En 25 år gammel mann urinerer i Storgata. Han blir sett av en politipatrulje og blir anmeldt for forholdet.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken