Gå deg vill i Fredrikstad - og andre norske byer

Byen vår::  Slik ser myldretegningen av Fredrikstad ut i boken. Illustrasjon: Haakon Lie

Byen vår:: Slik ser myldretegningen av Fredrikstad ut i boken. Illustrasjon: Haakon Lie

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

BIBLIOTEKTIPSET Hver uke kommer Fredrikstad bibliotek med et godt tips til den leseglade – det kan være bøker du kanskje ikke engang visste fantes. Denne uken kommer anbefalingen fra bibliotekar  Kirsti Knutsen ved barneavdelingen til Fredrikstad bibliotek:

Det er skikkelig gøy og populært med let og finn-bøker. I en helt ny let og finn-bok kan du gå deg nesten vill i forskjellige norske byer! Her er fine, detaljrike tegninger fra mange byer, som Oslo, Tromsø, Stavanger og ikke minst FREDRIKSTAD!

Bli kjent med alle de forskjellige byene, let etter morsomme detaljer, samtidig som du øver på bokstaver og alfabetet. Boka heter Norske byer fra A til Å: en let-og-finn ABC.

Det er 15 forskjellige illustratører som har tegnet fra byer de har et helt spesielt forhold til, dermed blir alle tegningene forskjellige. Han som har tegnet Fredrikstad heter Haakon Lie og er her fra byen!

Let etter Fredrikstad stadion, 17. mai-isen til kongen i Oslo, et skjelett i Nidarosdomen og mye annet. Dette er en perfekt og morsom bok for late feriedager, som både små og store kan ha glede av!

PS! I myldertegningen av Fredrikstad fikk Lie i oppgave å tegne inn så mange ting på bokstaven «f» som han fikk til. Der for er det flodhester, fugler, folk og flyndrer i bøtter og spann på tegningen.

Les flere bibliotektips her

Artikkeltags