Gå til sidens hovedinnhold

Bibliotektipset: Manga og tegneserier for enhver smak

Enten du allerede vet at du liker å lese tegneserier og manga, eller du har tenkt at det kanskje var noe å prøve, så kommer det her noen anbefalinger.

Innsendt

Fredrikstad bibliotek kommer med et godt tips til den leseglade - det kan være bøker du kanskje ikke engang visste fantes.

Heartstopper av Alice Oseman startet livet som en webtegneserie i 2016. Nå har den blitt gitt ut som 4 bøker, og handler om tenåringene Charlie og Nick som møtes på skolen. Charlie forelsker seg i Nick, men tror ikke at han har noen sjanse. Men kanskje han har det allikevel?

City of Secrets av Victoria Ying er en fantastisk tegneserie for barn satt i en steampunk verden med luftballonger og fantastiske bygninger. Handlingen dreier seg rundt den foreldreløse gutten Ever, som bor en pusleboks av en bygning hvor det skjuler seg en hemmelighet.

Beastars av Paru Itagaki foregår i en verden befolket av anthropomorphiske dyr. Det er alltid spenninger mellom kjøtteterne og planteeterne. Når ulven Legoshi forelsker seg i kaninen Haru snur verdenen hans seg på hodet.

Love me, Love me not er en romantisk manga av Io Sakisaka. Historien dreier seg om 4 tenåringer og deres liv.

Fullmetal Alchemist av Hiromu Arakawa foregår i en verden hvor alkemi lar magikere transmutere hva som helst, utenom mennesker og gull. To brødre forsøker å bruke alkemi til å gjenopplive sin døde mor, med heller dårlige resultater.

Bla deg nedover for å lese tidligere bibliotektips:

Les også

Boktipset: – Det er kanskje litt flaut å innrømme det, men hvem liker ikke litt kongelig sladder og kaos?

Les også

Lesing å se fram til når de mørke høstkveldene nå kommer sigende

Les også

Bibliotektipset: Har du fått med deg fenomenet «Hearstopper» ?

Les også

Bibliotektipset: Stille, om store ting

Les også

Bøkene som gir deg sommerstemning: En komplett guide

Les også

Bibliotektipset: Når gamle gubber møtes i en begravelse etter mange år

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:15.