Gå til sidens hovedinnhold

Fredrikstadguttane kan slå alle tidligere rekorder

Artikkelen er over 4 år gammel

På Båthuset Scene glises det fra øre til øre. Huset er solgt ut 12 ganger, og nå blir det tre ekstraforestillinger. Ryker rekorden på 10.200 fra 2009?

For: Samtlige åtte forestillinger siden premièren har vært utsolgte, så nå kommer det tre ekstrasjanser til å se Fredrikstadguttane i årets båthusrevy.

Rekordår i 2009

– Det er ille moro, og 10.000 besøkende kan være innen rekkevidde. Kanskje knocker vi rekorden fra 2009. Da var det 10.200 innenfor dørene, sier Pål Nielsen.

Guttane er ydmyke og tilfredse, og sekseren de fikk av Fredriksstad Blads anmelder har tydeligvis satt fart på billettsalget.

– Det er bælmoro, at «alle» vil se det man har kokt i hop. Det gjør deg ydmyk, sier Pål Nielsen som fronter revyen sammen med Atle Jensen, Bjørnar Spydevold og Rogers Revyorkester.

12 fulle hus på rad

Så langt har 6.500 løst billett eller sett årets forestilling. Fire forestillinger denne uka er også utsolgte. Det betyr 12 fulle hus på rad. Og den enkle matematikken tilsier at 35 forestillinger med 300 utsolgte seter hver kveld blir 10.500 i løpet av hele spilleperioden.

Dine ekstrasjanser, hvis du ikke treffer på en ordinær forestilling, er 2. og 10. august, samt 1. september som allerede er utsolgt. Til sammen blir årets båthusrevy spilt 35 ganger.

 

Kommentarer til denne saken