Glitrende Battlefield i Vietnam-setting

Flere ønsker hjelp for å bli kvitt avhengigheten sin. Her et bilde fra skytespillet Battlefield.

Flere ønsker hjelp for å bli kvitt avhengigheten sin. Her et bilde fra skytespillet Battlefield.

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

Battlefield-serien tar oss med tilbake til Vietnam, der en flammekaster topper listen over groteske våpen.

DEL

GAMER.NO: Det er nokså få spillskapere som har laget spill basert på Vietnam-krigen like bra som svenske Digital Illusions med «Battlefield Vietnam» fra 2004.

Det er derfor med stor glede at entusiaster nå kan kose seg med en Vietnam-utvidelse til Battlefield: Bad Company 2 – fjorårets beste skytespill.

Tilbake til jungelen

Den nedlastbare utvidelsen som kan kjøpes for om lag hundre kroner, er en utvidelse til flerspillerdelen av Bad Company 2.

Man kan si det så enkelt som at utvidelsen tar originalspillet – med sitt oppsett og sine moduser – rundt 40 år tilbake i tid til den fuktige jungelen i Sørøst-Asia.

Voldsomme sammenstøt

Utvidelsen byr på fem flotte kart som, til tross for at de er litt trange, byr på mye intensiv action i spillets to moduser.

Kartene balanseres flott fra å være trange pass i jungelen som gir voldsomme sammenstøt mellom infanterister, til mer åpne rismarker med innslag av stridsvogner og helikoptre.

Til tross for at det aller meste av utstyret er nytt, fungerer mesteparten på samme måte som i originalspillet.

Groteske våpen

Den kanskje største nyvinningen er også et av de mest groteske våpen fra fortiden: flammekasteren. Denne skaper frykt og uro i rekkene, og er et godt tilskudd til en allerede bunnsolid skytespillmekanikk.

Utvidelsen kunne kanskje hatt en ny modus eller et annet nyskapende element, men så lenge spillbarheten er så fornøyelig som dette, kan skyteglade kose seg med mer av det samme.

Les hele anmeldelsen av Battlefield: Bad Company 2 Vietnam på Gamer.no

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken