Glem alt du lærte på kjøreskolen

Motorstorm: Apocalypse borger for mye moro, men det forutsetter at man har moderate krav til realisme og kjørefølelse.

Motorstorm: Apocalypse borger for mye moro, men det forutsetter at man har moderate krav til realisme og kjørefølelse.

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

Et uhøytidelig og humoristisk bil-raveparty.

DEL

Motorstorm: Apocalypse er et underholdende spill, det er det ingen tvil om. Det er fartsfylt, intenst, utfordrende og tidvis svært engasjerende, og i tillegg finnes det mye å gjøre og mye å låse opp.

Spillet fremstår imidlertid som litt upolert og sliter med å balansere det noe rølpete konseptet med den grunnleggende racing-mekanikken, som tross alt alltid raskt blir fremtredende i et bilspill.

Se trailerMotorstorm: Apocalypse 3D

Motorstorm: Apocalypse

Kontroll på banen

Det bråkete preget går delvis på bekostning av spillmekanisk finstemming og mestringsfølelse, og flaks spiller en litt for stor rolle, men denne innvendingen gjelder ikke i like stor grad for alle banene.

Med så mange hindringer og farer underveis tvinges man ofte til en defensiv spillestil som kan gjøre det vanskelig å oppnå den tilfredsstillende, om enn korte følelsen av å ha kontroll på banen.

motor

Flere kvaliteter

Motorstorm: Apocalypse lykkes ikke med å oppfylle alle de vanlige grunnkriteriene for et godt bilspill, men etter en tilvenningsfase tydeliggjøres andre kvaliteter, og spillet tar form som et uhøytidelig, humoristisk bil-raveparty som vil kunne by på mye stas, i alle fall for de med moderate krav til realisme og kjørefølelse.

Les hele anmeldelsen av Motorstorm: Apocalypse på Gamer.no

Les ogsåAnmeldelse: Ridge Racer 3D

Les ogsåDisse spillene ble for vanskelige

Les også: De 5 beste strategispillene akkurat nå

Artikkeltags