Bakteriepolitiet på TV 2 bør stanses

TV 2s reporter i arbeid med å sjekke renhold og bakterienivå på ett av togene.

TV 2s reporter i arbeid med å sjekke renhold og bakterienivå på ett av togene. Foto:

Av

Tor Gudim mener TV 2 skaper overdreven frykt for bakterier nå TV 2 hjelper deg jakter bakterier, i det siste tilfellet på norske tog.

DEL

Leserbrev

Hver torsdag ser vi Solveig Barstad og reporter i TV 2 hjelper deg på bakteriejakt på spisesteder og nå sist på togene. Her blir det funnet bakterier i små og store mengder. Så blir det kommentert av en profesjonell rengjøringsdame, som avgjør om det er for mange bakterier.

Hvorfor er det ikke en lege eller spesialist som uttaler seg? I en episode ble det tatt prøver av bakterier på skjermen du trykker på for å bestille mat på Burger King. Her ble daglig leder spurt om hvorfor det var så dårlig. Han skulle selvfølgelig skjerpe rutinene. Han skulle svart «hva er problemet»?

Vi vet at ca. to prosent av alle bakterier er farlige, og alle friske mennesker har ikke noe å frykte av det som finnes av bakterier på ting du kommer i kontakt med ute og hjemme.

Det er også en teori at folk som vokste opp i gamle dager ikke hadde så mange allergier som i dag, og at det skyldes at de var i kontakt med mer «møkk» enn dagens barn.

Programmet skaper etter min mening en ubegrunnet frykt for smitte, og bør stanses av TV2. Kanskje Barstad burde anbefale å gå med engangshansker.

Min mor sa alltid til meg «vask henna dine Tor, du har tatt i penger.» Nå bruker jeg bankkort mor!


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags