I høst gjorde TV2 et nytt grep med Farmen og lanserer også Torpet. Den nye serien ble sendt på TV2 Sumo. Nå er det klart at det også på Farmen kjendis, som går på TV2 etter jul, har en egen, liten Torpet-gård.

Ny Torpet-gård

Torpet ligger på Stange, et lite stykke bortenfor hovedgården, og dit har Aune Sand (52) flyttet inn. Innspillingen startet før sommeren, og de aller første dagene tilbrakte han helt alene på småbruket før han etter hvert fikk selskap av andre kjendiser.

Torpet ligger rett ved siden av Mjøsa, og her har deltagerne et lite hus til å bo i, et lite fjøs, en huggestabbe for ved, et kjølerom, vaskeplass, båt og badeplass. Vannet henter de fra en vannkilde i bakken inne i skogen.

  • Saken fortsetter under videoen:

 

Nå har Sand, ifølge TV2, igjen funnet frem fjellbuksa og er klar for å gjøre et nytt forsøk på Farmen kjendis – sist røk han ut etter bare én uke

På Farmen kjendis 2019 har blant annet tv- og radioprofil Mina Hadijan fra Fredrikstad allerede sjekket inn.

– Dette er vidunderlig

Kampen for tilværelsen på Farmen Kjendis 2018 ble kort for kunstner Aune Sand. Han ble nemlig valgt til andrekjempe av Stian Sandø (som mange kjenner fra NRK-programmet Newton) og valgte sleggekast. Men det ble en dramatisk kamp da Sand fikk problemer med den femte og siste naglen.

– Jeg mistet konsentrasjonen, sa Sand da har røk ut.

Men i løpet av Farmen-uken fikk tv-publikummet se ham både skrive 17. mai-dikt til barnehjemsbarna og dekorere en smørform.

– Jeg måtte si farvel til Finnsvika gård etter bare en uke, og jeg hadde så vidt begynt å smake på mormors rike. Det å få komme tilbake er helt fantastisk, jeg er veldig takknemlig for det. Det er et eventyr. Det er nesten så man ikke tror at det finnes slike steder, med fuglesang og det hele. Alt har sin tid i livet, og dette er vidunderlig, sier kunstneren til TV2.

PS! Til vanlig driver han Galleri Sand sammen med tvillingbroren Vebjørn Sand, og han er samboer med kunstneren Marianne Aulie. I høst deltok Aune Sand også i TV2 programmet «Skal vi danse».