Onsdag, få dager før velgerne går til stemmeurnene, skal politikere fra de åtte største partiene debattere innvandring og flyplassen på Rygge på et folkemøte i FBs lokaler på Stortorvet. Hele møtet blir sendt live på web-tv på f-b.no.

Fra klokken 18.00 og i to timer fremover skal Vigdis Giltun (Frp), Ingjerd Schou (H), Rita Sletner (V), Svein Roald Hansen (Ap), Line Henriette Holten Hjemdal (KrF), Per Kristian Skulberg (Sp), May Hansen (SV) og Eirik Tveiten (Rødt), blant annet diskutere om flyplassen har blitt reddet eller sviktet av politikerne, og innvandringsproblematikken.

Spørsmål fra leserne

Nyhetsredaktør i FB, Roy Freddy Andersen, understreker at dette er et folkemøte, og at det er velgerne som her skal være med på å sette agendaen.

- Selv om vi har indikert at innvandringsproblematikken og Rygge kommer til å være tema, legger vi opp til et politisk møte med raus takhøyde. Derfor er det viktig at folk gjør seg hørt, sier Andersen.

Du kan stille spørsmål fra salen under folkemøtet, og på forhånd via e-postadressen [email protected].

HER FINNER DU FERSKE OPPSLUTNINGSMÅLINGER!

Høy temperatur

Folkemøtet onsdag er ikke det første som gjennomføres i FBs kantine i 5. etasje, med utsikt over Stortorvet.

Byutvikling var tema sist gang det ble arrangert folkemøte der, med til tider høy temperatur i debatten.

Det sørget blant annet de 170 fremmøte for.

- Det viste oss at det i Fredrikstad er et sug etter å bli informert, et sug etter å bli hørt. Engasjementet er stort her i byen, sier nyhetsredaktøren som tror dette vil manifestere seg i et stort oppmøte onsdag klokken 18.00.

Onsdagens debatt vil i sin helhet bli direktesendt på web-tv via f-b.no.

Spørsmål til politikerne kan sendes til [email protected] Indikér hvem av politikerne du stiller spørsmålet til. FB vil at du angir ditt fulle navn i din henvendelse.

ALT OM VALGET PÅ VALGSIDENE - KLIKK HER!