Gå til sidens hovedinnhold

Årets ekornbarn er på plass

Ella Helle, Maya Oline Ansteensen og Sanne Ulvøy er de nye ekornbarna i Bratliparken.

Innsendt

I forbindelse med at det ble utlyst audition etter ekornbarn til «Dyrene i Hakkebakkeskogen», kom det inn veldig mange søkere. Det er gøy å se at det er så populært med teater, og Fredrikstad er en by proppfull av talent.

Nå er prøvene til forestillingen i full gang, og de som ble valgt ut fra audition er: Ella Helle, Maya Oline Ansteensen og Sanne Ulvøy.

I tillegg er disse tre ekornbarn fra tidligere fremdeles med Selin Adolfsen Østling, Selma Ruud K Markussen, Erle Oddstad. Brumlemann spilles i år, som i fjor, av Maria Pirmina Mbedule.

Allerede førstkommende fredag er det premiere på denne populære tradisjonen i Bratliparken, og flere forestillinger begynner å bli utsolgt.

I og med at det kun er lov med 200 publikummere, er det rift om billetter. Dette er den 23 gangen «Dyrene i Hakkebakkeskogen» spilles som vandreteater i parken, og mange barn har spilt ekorn opp gjennom årene. Voksendyrene gestaltes av de samme skuespillerne som tidligere.

Forestillingen spilles fra fredag 4. juni til og med søndag 13. juni. Deretter drar produksjonen og alle dyrene til Nesparken i Moss for å fortsette å spille der.

Kommentarer til denne saken