De siste månedene har den rutinerte kokken forberedt åpningen av sitt nye sted på Holmen.
Førstkommende lørdag kan han by på kylling – helst den friterte typen – i alle former fra Holmegaten 13. Der har det vært serveringsvirksomhet tidligere.
I fjor på denne tiden forsøkte Aage Martin Gundersen å selge et serveringssted her.

Selger «nøkkelferdig» gatekjøkken for 500.000 kroner
– Jeg leier kun lokaler her, understreker Dico Jones Diallo. 38-åringen har fartstid fra kjøkkenet på blant annet Clarion Hotel i Oslo, Rasta på Nordby og Stömstad Spahotell.
Det er ikke mange dagene siden Fly Chicken annonserte at de etablerer seg i Fredrikstad, som slik går fra null til to steder denne våren som spesialiserer seg på kylling.
Selskapet Fly Chicken startet som en pop-up i 2018, og åpnet sitt første permanente sted i Steen & Strøm året etter.
Siden har Fly Chicken etablert seg i flere norske byer, og restauranten ved Flesketorvet i Fredrikstad blir nummer fjorten i rekken.

Nå er det bestemt hvem som skal inn i disse sentrumslokalene
Verdens desidert største aktør – KFC – glimrer for øvrig med sitt fravær i Norge.