Emelie (14) rørte publikum til tårer

Artikkelen er over 2 år gammel

Emelie Andersen (14) sang for 500 mennesker i Fredrikstad Domkirke, under julekonserten til Anita Skorgan og Rein Alexander.

DEL

Anita Skorgan og Rein Alexander gjestet Fredrikstad Domkirke i kveld, med julekonserten «Deilig er jorden». 500 mennesker fylte kirken, og det var så mange mennesker at galleriet måtte tas i bruk.

Lyset senket seg, publikum ble stille og bandet begynte å spille. Skorgan og Alexander kom syngende opp kirkegulvet, og det eneste man kunne høre var deres klokkeklare stemmer.

– Velkommen til Domkirken, og til vår julekonsert, sier Alexander.

De avsluttet hele konserten med «Deilig er jorden» sammen med publikum.

– Det er så kult i Fredrikstad, sier Skorgan mens hun får stående applaus fra publikum.

Ungt talent

– Vi er så heldige som får reise Norge rundt, og møte unge talenter. Emelie som skal synge for oss nå er én av dem, sier Rein Alexander og peker på Emelie Andersen som sitter på første rad.

 Publikum hadde store forventninger til fjortenåringen. Hun var nemlig den som var plukket ut til å synge på konserten. Andersen elsker å synge, og tar sangtimer hos Pernille Heckmann.

– Jeg har sunget hele livet, sier Andersen før hun synger «Stille natt, hellige natt». Hun sang, publikum ble rørt til tårer og slengte seg med på siste vers.

– WOW!, er det eneste Alexander klarer å si da hun er ferdig.

Skorgan spør om det er noe hun ønsker seg til jul.

– En minigris, svarer hun.

– Får du det da?

– Nei, svarer hun kort og konkret. Alle i kirken begynner å le.

Artikkeltags