Stjernen-spillerne klare for styrketest

KLAR FOR IROMAN: Anders Pedersen og Stjernen-spillerne er klare for lørdagens Ironman-konkurranse.

KLAR FOR IROMAN: Anders Pedersen og Stjernen-spillerne er klare for lørdagens Ironman-konkurranse.

Etter to treninger på is leker livet for Anders Pedersen (24) og Stjernen. Lørdag blir det ingen lek, når den årlige Ironman-konkurransen avvikles på Olympiatoppen.

DEL

Stjernens nye kraftplugg Petter Røste Fossen (26) har vunnet de norske toppklubbenes tradisjonelle styrke og utholdenhetstest fire ganger tidligere som Lillehammer, Rosenborg og Stavanger-spiller. Dessverre sliter Røste Fossen med litt småskader, slik at han velger å avstå fra konkurransen.

– Akkurat det er litt trist, så nå får vi stole på at Dan Nygård hamler opp med de store guttene. Han bruker normalt å gjøre det bra, men også Jesper Nipe er en skikkelig kriger, opplyser Anders Pedersen til Fredriksstad Blad.

Best i fjor

Martin Laumann-Ylven fra Vålerenga vant i fjor Ironman. Anders Henriksen fra Stavanger Oilers og Sigbjørn Osa fra Kongsvinger Knights ble henholdsvis nr. 2 og 3. Dan Nygård ble Stjernens bestemann på en 9. plass. Stavanger Oilers vant fjorårets lagkonkurranse, mens Stjernen kom på tredjeplass.

– Vi reiser 20 spillere innover, så det skal bli spennende å se hva de ny presterer. Selv må jeg stå over løp og hoppøvelsene på grunn litt småskavanker, sier Pedersen.

Spennende lag

Tirsdag gikk Stjernen-spillerne på is for første gang i Halden Ishall.

– Det er alltid deilig å komme seg på is, selv om det første «passet» burde vært i Stjernehallen. Selv om det er veldig tidlig, så det ut som om vi får et spennende lag. Det er blitt hentet inn hardtarbeidende spiller som vil stå opp for hverandre. Dette kan bli en spennende sesong, sier 24-åringen. Den 10. august spiller Stjernen den første treningskampen hjemme mot Lørenskog.

– Da kan publikum forvente å se mye rart. Slik er det på denne tiden av året, men heldigvis er det da en måned frem til seriestart, konstaterer Pedersen.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags