Alexander Karlsen El Younoussi, Onsøy, født 1997

Tekst og foto:  Hege Mølnvik

Tekst og foto: Hege Mølnvik

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Nå har jeg drevet med teater i over ti år, og jeg elsker det. Jeg elsker å stå på scenen, å vise meg frem og underholde publikum.

I hovedproduksjonen på skolen skal jeg spille en bordellmamma som selger unge jenter i Russland. Senere skal jeg spille en alkoholisert gammel mann i et stykke på Chat Noir, og «Morten skogmus» i en Hakkebakkeskogen-oppsetning i Hokksund. «Morten skogmus» er min største rolle til nå, og den rollen som gir meg mest utfordringer. Når man skal spille teater for barn må man tenke på andre ting, og man må gjøre det enkelt.

Jeg er vant til å spille på humor. Den morsomste rollen jeg har spilt var en karakter med korttidsminne mot en med god hukommelse. I tillegg var han andre veldig høy. Det ble veldig morsomt.

I tillegg til teater er jeg ungdomspolitiker. Jeg er i lokallag-styret til Fredrikstad Auf og i fylkestinget. Skuespiller-evnene mine kan brukes på talerstolen også. Jeg liker å ha publikum. Det gir et kick. Hvis jeg må velge mellom teater og politikk aner jeg ikke hva jeg skal velge. Man må ha flaks i begge.