Agerup svarer Porsmyr om bypakken: Noen ganger er taushet gull!

Bomstasjonen er på plass på Rolvsøyveien. Kari Agerup skriver at dette er teamwork som partiene har stått sammen om, og at det må fortsette.

Bomstasjonen er på plass på Rolvsøyveien. Kari Agerup skriver at dette er teamwork som partiene har stått sammen om, og at det må fortsette. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Kari Agerup er redd Høyre taler med to tunger etter å ha lest Pål Porsmyrs innlegg der han vil ha ned kostnadene i bypakken.

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Høyre og Arbeiderpartiet sitter nemlig skulder ved skulder i styringsgruppen for Bypakke nedre Glomma, både fra Fredrikstad, Sarpsborg og fylkeskommunen!

Å gjennomføre en bypakke med alt det det innebærer krever samarbeid, enighet om målet og veien til målet! Kan hende du ikke liker veien, men dine partifeller er enige. Dette er en dugnad, et teamwork vi har stått sammen om i tiår - det må vi fortsette med dersom vi skal lykkes!

Vi er alle enige om at kostnadene må ned, at bompengene ikke må øke! Og vi vet samtidig at staten ikke betaler for vei her nede uten at vi selv bidrar med bompenger. Staten: statsråden for Frp!

Så: ingen bom, ingen vei!

Jeg håper at Høyre ikke nå taler med to tunger, men at vi fortsatt står sammen for å nå målet vårt om bedre fremkommelighet for innbyggere og næringsliv, samt bedre kollektivmuligheter og mer tilrettelegging for gang- og sykkelveier.

Bare da kan vi vinne en bedre fremtid!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken