Gå til sidens hovedinnhold

Direkte jubel i Aalborg

Artikkelen er over 5 år gammel

Her jubler Fredrikstads håndballjenter etter at de knuste sine to første motstandere under Aalborglekene.

Først beseiret de KFUM fra Aalborg med 22-10, før det ble 28-9 mot Randsburg.

– Vi hadde full kontroll og fikk den starten på turneringen vi håpet på, sier trener Lars Olsen til f-b.no.

Et bedre lag

– Vi forsto tidlig at vi hadde et mye bedre lag, så vi rullerte på alle spillere gjennom åpningsmatchen, fortsetter Olsen som kan fortelle om en sammensveiset gjeng. Fredrikstad ledet 8-4 ved pause og fortsatte kjøret etter sidebytte.

Mot Randsburg ble det lekestue. I løpet av matchens første fem minutter så var alt avgjort. Da ledet Fredrikstad-jentene med 6-0.

- Enveiskjøring fra start til mål. Det er utrolig artig å registrerer hvor skjerpet jentene er. Nå er det kult å være trener, slår Lars Olsen fast.

Flying start

For fotballguttene ble det også en flying start, da de beseiret irske Galway med 7-1. De dominerte stort i 1.omgang, hvor de kunne gå til pause med en solid 6-1 ledelse. Lørdag spiller guttene to matcher. Først mot Insbruck, så mot Rapperswil-Jona.

Seier og tap

Hockeyguttene derimot gikk på en liten smell i sin åpningskamp. Et Aalborg-lag styrket med fem spillere av eldre årgang vant fortjent 5-2. Senere på dagen revansjerte våre gutter seg, da de nedsablet Riihimäki med klare 8-3. Marius Finsruds gutter hadde full kontroll gjennom 3 x 20 min, hvor de tidlig koblet grepet. Lørdag er det nytt møte mot Aalborg, noe som blir en liten finale. Søndag venter på nytt finske Riihimäki.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.