Gå til sidens hovedinnhold

Direkte jubel i Aalborg

Artikkelen er over 5 år gammel

Her jubler Fredrikstads håndballjenter etter at de knuste sine to første motstandere under Aalborglekene.

Først beseiret de KFUM fra Aalborg med 22-10, før det ble 28-9 mot Randsburg.

– Vi hadde full kontroll og fikk den starten på turneringen vi håpet på, sier trener Lars Olsen til f-b.no.

Et bedre lag

– Vi forsto tidlig at vi hadde et mye bedre lag, så vi rullerte på alle spillere gjennom åpningsmatchen, fortsetter Olsen som kan fortelle om en sammensveiset gjeng. Fredrikstad ledet 8-4 ved pause og fortsatte kjøret etter sidebytte.

Mot Randsburg ble det lekestue. I løpet av matchens første fem minutter så var alt avgjort. Da ledet Fredrikstad-jentene med 6-0.

- Enveiskjøring fra start til mål. Det er utrolig artig å registrerer hvor skjerpet jentene er. Nå er det kult å være trener, slår Lars Olsen fast.

Flying start

For fotballguttene ble det også en flying start, da de beseiret irske Galway med 7-1. De dominerte stort i 1.omgang, hvor de kunne gå til pause med en solid 6-1 ledelse. Lørdag spiller guttene to matcher. Først mot Insbruck, så mot Rapperswil-Jona.

Seier og tap

Hockeyguttene derimot gikk på en liten smell i sin åpningskamp. Et Aalborg-lag styrket med fem spillere av eldre årgang vant fortjent 5-2. Senere på dagen revansjerte våre gutter seg, da de nedsablet Riihimäki med klare 8-3. Marius Finsruds gutter hadde full kontroll gjennom 3 x 20 min, hvor de tidlig koblet grepet. Lørdag er det nytt møte mot Aalborg, noe som blir en liten finale. Søndag venter på nytt finske Riihimäki.

Kommentarer til denne saken