– Jeg blir veldig sint av urettferdighet

BLIR SINT: Pernille Heckmann kan være rasende og engasjert også på scenen, men privat er det urettferdighet som gjør henne sint.

BLIR SINT: Pernille Heckmann kan være rasende og engasjert også på scenen, men privat er det urettferdighet som gjør henne sint. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

– Jeg er så lettrørt. Jeg gråt senest i går da jeg leste en artikkel i en avis, sier sanger og artist Pernille Heckmann.

DEL

I vår lille intervjuserie «7 kjappe» er Pernille Heckmann, kjent fra sine snart utallige forestillinger med Édith Piaf-sanger og fra mange scener i Fredrikstad, ja, i januar også på selveste Chat Noirs scene, er kjapp og konsis i replikken når hun får spørsmålet:

– Hva gjør deg sint?

– Urettferdighet.

Fin opplevelse

– Hva gjør det glad, da?

– En klem. Mer skal det ikke til for min del.

– Hva er din fineste opplevelse på scenen?

– Julekonsertene som jeg hadde med min datter Ingrid tidligere i desember. Det var utrolig vakkert for meg.

– Dere solgte ut to hus, hvordan føles det for en artist?

– Jeg blir takknemlig, og jeg blir overrasket over at folk gidder å møte opp i så stort antall bare for å høre på meg eller oss, når det er så mye annet å gjøre, liksom ...

Ektemannen viktigst

– Hvem har betydd mest for deg?

– Erik. Mannen min. Det er han som sørger for stabiliteten i familien.

– Hva er ditt høyeste ønske for det nye året?

– Glade mennesker. Og fred på jord. Rett og slett.

SMILER OFTE: Pernille Heckmann smiler og ler mye, og har ofte et glimt i øyet – og hennes nyttårsønske er glade mennesker. Og fred på jord.

SMILER OFTE: Pernille Heckmann smiler og ler mye, og har ofte et glimt i øyet – og hennes nyttårsønske er glade mennesker. Og fred på jord. Foto:

Artikkeltags