3.800 har kjøpt billett til jubileumskonserten

KLARE PÅ HJEMMEBANE: De gleder seg til 9. september (fra venstre) Magnus Grønneberg, Bjørn Halstensen, Marianne Friise Antonsen, Tommy Tokyo, Odd René Andersen og Bjørn Kristiansen. Bak sitter arrangør Jimmy Olsen, som sammen med Rune Solberg kan telle 3.800 soglte billetter.

KLARE PÅ HJEMMEBANE: De gleder seg til 9. september (fra venstre) Magnus Grønneberg, Bjørn Halstensen, Marianne Friise Antonsen, Tommy Tokyo, Odd René Andersen og Bjørn Kristiansen. Bak sitter arrangør Jimmy Olsen, som sammen med Rune Solberg kan telle 3.800 soglte billetter. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Til nå har i underkant av 4000 kjøpt seg billett til byjubileumskonserten på Tollbodplassen lørdag 9. september. Arrangøren skulle gjerne sett at litt flere hadde gjort det samme, men lover god stemning og en av tidenes konserter i Fredrikstad uansett.

DEL

– Vi hadde et håp om å ha solgt mellom 4000 og 5000 billetter per nå og opp mot 5000 inn mot helga, så salget kunne godt vært litt bedre på dette tidspunktet, sier arrangør Rune Solberg.

Stjernelag

Han kan friste med det han selv mener er en av de råeste konsertene som har blitt arrangert i Fredrikstad noensinne. Lørdag er det er stjernelag bestående av CC Cowboys, Aunt Mary, Tommy Tokyo og de Bipolare, Odd René Andersen og Marianne Antonsen som står på scenen.

Konserten arrangeres i samarbeid med Fredrikstad kommune og byjubileet, og er byens store bursdagsfest.

– Her bør fredrikstadfolket kjenne sin besøkelsestid, og løpe og kjøpe billetter, sier Solberg.

– Det er ingen grunn til å sitte på gjerdet, her blir det god stemning uansett, legger han til.

Les alt om byjubileet og alt som skjer her!

Satser på godt vær

Det er mye som skjer i løpet av Frederikfesten 7. - 17. september, men værgudene ser foreløpig ikke ut til å være på lag med Fredrikstad Meteorologisk institutt melder at det kan bli litt grått vær på lørdag, men Solberg frykter ikke at festkonserten skal regne bort.

– Hvor mange ganger har værmeldinga vært riktig i sommer? Ikke så veldig mange. Vi tar utgangspunkt i at det ikke kommer regn, og jeg kan love godt vær. Sånn er det å bo i Norge, man må ta noen sjanser.

– Har dere noen nødløsning dersom det skulle regne skikkelig?

– Det er ikke behov for nødløsning, for det blir ikke regn, avslutter han selvsikkert.

Artikkeltags