Østsiden tapte mot topplaget

TAP: Østsiden tapte 2-1 borte mot Ørn Horten lørdag.

TAP: Østsiden tapte 2-1 borte mot Ørn Horten lørdag.

Artikkelen er over 2 år gammel

(Ørn Horten - Østsiden 2-1) Østsiden leverte en godkjent bortekamp mot topplaget Ørn Horten, men måtte til slutt dra hjem uten poeng,

DEL

Bjørnar Johannessen beskriver kampen som en jevn affære mellom to gode lag.

– Jeg synes det er en jevn kamp. Vi lar Ørn trille ball og kontrolle kampen, men tillater lite sjanser i mot. Hva gjelder sjanser er det nok en liten fordel oss, men det gir ikke poeng å vinne sjansestatistikken, medgir treneren.

Enkle baklengs

Like før pause går Ørn opp i ledelsen etter at Østsiden mister markeringen på bakerste stolpe. I den andre omgangen kommer også 2-0 på et enkelt baklengsmål. Johannessen innrømmer at det blir tøft å vinne kamper når en slipper inn mål av den karakteren.

– Til å ha såpass god kontroll som jeg føler vi har, så er det ikke godt nok å slippe inn to mål.

Midtveis i andreomgang fikk i midlertidig hvittrøyene fornyet tro på seier da Dino Mulac reduserte. Dessverre for Østsiden kom det aldri en utligning og Ørn tok dermed med seg alle poengene.

– Det er masse positivt å ta med seg og gutta gjør en hederlig innsats. Det lover godt for fortsettelsen, men det blir en mager trøst. Vi føler oss litt snytt i dag, sier treneren som tok over laget tidligere i vår.

Skal holde plassen

Etter at Johannessen tok over roret i Østsiden har laget levert bra over lengre tid. Den tidligere FFK-spilleren har god tro på at laget kan forsette å gjenskape prestasjonene mot Kvik før sommeren.

– Vi har hatt en tynn tropp med mye skader og suspensjoner. Nå skal vi fullføre vårsesongen mot Kvik Halden, før vi tar en velfortjent ferie. Forhåpentligvis kan vi få på plass et par nye spillere slik at konkurransen i troppen blir enda større. Da tror jeg det kan bli en veldig spennende høst, avslutter treneren på telefon i bussen på vei hjem fra Horten.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags