Bjørnar Johannessen.

Kjøp bilde

Bjørnar Johannessen tilbake til Sarpsborg

Hvaler-gutten Bjørnar Johannessen går fra Moss til Sarpsborg.


Bli tilhenger av Fredriksstad Blad på Facebook:


- Ting skjer fort i fotballen, sa Bjørnar Johanessen til Moss Avis, i går kveld. Nå skal han bare være en liten signatur unna spill i blåhvit drakt.

Ifølge hjemmesidene til Sarpsborg 08 skal hvalergutten i første omgang spille i Sarpsborg 08 ut 2009-sesongen.

Sist Bjørnar var i Sarpsborg 08, altså i 2007, nettet han intet mindre enn 14 ganger for de blåhvite. Midtbanespilleren endte dermed på en 5. plass over toppscorerne i 1. divisjon.

Foregående sesong scoret Johannessen åtte ganger fra sin midtbaneposisjon i Moss. Han bidro også med en målgivende pasning. I år, altså i 2009, har det gått tråere rent scoringsmessig, men skaden Johannessen slet med i innledningen av årets sesong må nok ta store deler av skylden for nettopp det. Etter skadeoppholdet har Johannessen ved flere anledninger blitt fremhevet som en av Moss' desidert viktigste og beste spillere, og er et stort tap for MFK-stallen sportslig sett.

Mossetrener Per Morten Haugen sier til Moss Avis at de ikke har hørt noe fra Sarpsborg 08, og at Johannessen derfor ikke er klar for de blå/hvite.

Du kan følge utviklingen i saken på Moss Avis.

 

Kommentarer på f-b.no

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på f-b.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.
Les mer om våre regler og moderering.

På forsiden nå


Bli tilhenger av Fredriksstad Blad på Facebook: