SarpsborgAvisa legges ned

Styret i Mediehuset Østfold besluttet i dag å legge ned SarpsborgAvisa. Dermed er den tredje avisen i Østfold lagt ned på kort tid.

F-b.no på Facebook og TwitterStyret i Mediehuset Østfold besluttet i dag å legge ned SarpsborgAvisa fra 31. mai.
- Resultatene så langt i 2009 og de resultatene vi ser at kommer fremover, gjør at vi ikke kan drive videre, sier administrerende direktør i Mediehuset Østfold, Petter Christian Saugstad.

Mediehuset Østfold består av Moss Avis, Fredriksstad Blad og SarpsborgAvisa, Radio Moss, Radio Fredrikstad og Radio Sarpsborg. Selv om SarpsborgAvisa nå legges ned, forteller Saugstad at Radio Sarpsborg vil leve videre.

Saugstad synes at det er veldig trist at de nå må legge ned avisen i Sarpsborg.
- Det er fryktelig trist. SarpsborgAvisa har bygd opp en sterk posisjon med gode lesertall, men slik situasjonen er nå, ser vi oss nødt til å legge den ned, sier Saugstad.

I SarpsborgAvisa er det tre redaksjonelle årsverk. Saugstad understreker at de forsøker å finne løsninger som tar vare på alle medarbeiderne.

I tillegg er det også et salgskorps som er tilknyttet både Radio Sarpsborg og SarpsborgAvisa.

Forrige uke skrev f-b.no at Moss Dagblad og Halden Dagblad legges ned. Dermed er SarpsborgAvisa den tredje avisen i Østfold som legges ned på kort tid.

LES OGSÅ: Moss Dagblad legges ned

LES OGSÅ: - Vi skal slåss til siste blodsdråpe

LES OGSÅ: Avis-nedgang i Østfold

LES OGSÅ: Legger ned gratisavis

 

Kommentarer på f-b.no

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på f-b.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.
Les mer om våre regler og moderering.


Bli tilhenger av Fredriksstad Blad på Facebook: