FORNØYD

FORNØYD: Sjef for Ryanair, Michael O'Leary, er på Moss lufthavn Rygge nå for å feire 2 års-jubileet med baseflyplass i Rygge. Passasjertallene stiger stadig og selskapet håper å tjene penger innen kort tid. (Foto: Terje Holm)

Kjøp bilde

Gleder seg over at Luftforsvaret flytter

Michael O’Leary takker mange for at man nå kan feire Ryanair- passasjer nummer tre millioner fra Rygge. – Og fremtiden ser lys ut, sier han.

F-b.no på Facebook og TwitterSelv om lokalmiljøene kjemper mot flytting av luftforsvaret fra Rygge, tenker Ryanair- sjefen på livet etterpå.

– Dette er en gylden sjanse for oss, det gir helt andre muligheter på flyplassen, sier han og minner om at en flyplass med volum generer arbeidsplasser og nyskapning i regionen.

Les også: Ryanair vurderer fly-porno.

Kritiserte SAS og Norwegian

På en, som vanlig, ellevill pressekonferanse rettet O’Leary hoderystende kritikk av både SAS og Norwegian. Han langet, også det som vanlig, ut mot avgiftspolitikken, var innom kalde vintre, dårlige landslag i fotball og husket å gratulere Rygge som den kanskje fineste flyplassen i verden.

– At noen gidder å dra til en hovedflyplass og jobbe seg gjennom køer og endeløse korridorer, er meg et mysterium, sier den dynamiske Michael O’ Leary.

Ryanair er kjent for sine mange gebyrer – nå kan du få enda et, dersom du reiser med selskapet fra Spania.

 

Bli tilhenger av Fredriksstad Blad på Facebook: