KONSERT

KONSERT: Backstreet Boys besøkte Trondheim, Oslo og Stavanger i førsten av mars i år. Her fra konserten i Bergen. Foto: SKJALG EKELAND/BA.no (Foto: SKJALG EKELAND)

Kjøp bilde

Backstreet Boys til Fredrikstad

Verdens største boyband mønstrer på Tall Ships Races.

F-b.no på Facebook og TwitterDet begynner å bli noen år siden de ga ut låtene som fremdeles spilles verden rundt, men lørdag 12. juli blir det garantert trykk når «Everybody» dundrer utover Kongsten fort. Backstreet Boys inntar Fredrikstad i forbindelse med Tall Ships Races.

I mars gjennomførte gruppen en konsert i Bergen. Her kan du lese anmeldelsen.

”In a World Like This”-turnéen, er den tiende turnéen Backstreet Boys gjør i sin karriere. For første gang på 10 år vil alle de fem originale bandmedlemmene stå på scenen samtidig. Kevin Richardson har igjen bestemt seg for å bli med i bandet, noe som førte til rekordsalg av billetter i blant annet Kina. Turnéen består av over 120 shows over hele verden, og er den største bandet noen gang har lagt ut på, skrives det i en pressemelding.

f-b.no arbeider med å få ut mer konkrete detaljer rundt konserten, slik som billettpris, antall billetter, konsertarena osv.

I Bergen tidligere i år kostet billettene 550 kroner.

Backstreet Boys er verdens største boyband, med over 100 millioner solgte album. Bandet ble etablert så tidlig som i 1993. De rocket norske scener i mars, da de besøkte Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim. Konsertene var et lykkelig samspill mellom gamle og nye hits, og alt ble selvfølgelig fremført med synkroniserte dansetrinn og i norske Moods of Norway dresser. Konsertene høstet strålende kritikker.


Backstreet Boys 2014 Cruise from ground(ctrl) on Vimeo.

 

 

 

Kommentarer på f-b.no

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på f-b.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.
Les mer om våre regler og moderering.


Bli tilhenger av Fredriksstad Blad på Facebook: