DEBUTALBUM

DEBUTALBUM: Sarpsborg-gutten Mats Melbye (22) og Thomas Pedersen (19) har lansert sitt debutalbum.

Kjøp bilde
Terningkast 3

En følelse av Déjà Vu

F-b.no på Facebook og Twitter«Alt i sin tid»

Cir. Cuz
(Cosmos)
Anmeldt av
Henrik Vinje Pedersen

Ingen kan beskylde Cir. Cuz for å være spesielt originale. Følelsen av å ha hørt samtlige sanger på Alt i sin tid tidligere går igjen på store deler av Sarpsborg-gutten Mats Melbye (22) og Thomas Pedersen (19) sitt debutalbum.

«Litt for alle»-konseptet har ført til at Alt i sin tid fremstår ganske anonymt. Det virker som om Cir. Cuz nærmest er redd for å ha sitt eget særpreg. Flere av sangene har derimot potensial til å funke på radio og hjemmefester.

Guttene som fikk sin først hit med Radio tidligere i år har pop-teft, og vet hvordan man skal lage allsangvennlige refreng.

Dessverre er det også her noe av problemet til Alt i sin tid ligger. De banalt enkle forsøkene på å lage allsangvennlige refreng bikker litt for ofte over i det håpløse.

Eksempler på dette er Slu & sleip, Business og album-verste Diva med et nærmest irriterende na-na-na-refreng.

Det som kanskje er mest frustrerende er at dette, inkludert halvbra rapping, svekker i utgangspunktet greie poplåter som Skinner alene og Interessert.

Det finnes også noen lyspunkter. Blant annet En vei og Karpe Diem-flørten Frelser.

Personlig ønsker jeg at Cir. Cuz tar en mindre overflatisk, og mer personlig retning på neste fullengder.

Last ned: Radio, En vei og Frelser.

 

Kommentarer på f-b.no

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på f-b.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.
Les mer om våre regler og moderering.

På forsiden nå


Bli tilhenger av Fredriksstad Blad på Facebook: